Wentelteefjesschotel met fruit (low FODMAP, glutenvrij en lactosevrij)

Wentelteefjesschotel met fruit voor 1 persoon

Ingrediënten

  • 2 plakken Schär Meisterbäckers Classic
  • 50 ml lactosevrije/plantaardige melk
  • 1 ei
  • +/- half zakje vanillesuiker
  • Beetje kaneel
  • Eventueel nog een beetje kristalsuiker
  • Fruit naar keuze (zelf heb ik aardbeien, blauwe bessen en frambozen gebruikt)

Bereidingswijze

  1. Snijd het brood in blokjes.
  2. Vet een ovenbestendig schaaltje of een klein gietijzeren pannetje in met een beetje boter en doe hier het brood in.
  3. Kluts het ei met de melk, vanillesuiker en kaneel en schenk dit over het brood.
  4. Laat het geheel nu zo´n 15 minuten staan en verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden.
  5. Zet de wentelteefjesschotel (eventueel bestrooid met nog wat kristalsuiker) 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  6. Serveer de wentelteefjesschotel met wat fruit.

Smakelijk eten!

Dit recept is gemaakt in samenwerking met Schär.

Heb jij deze wentelteefjesschotel met fruit gemaakt? Laat het hieronder weten in een reactie. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten en @schaerglutenvrij_nl op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*