Traybake

Voor 3 a 4 personen

– Kipdrumsticks (reken 1 a 2 per persoon)
– 500 a 600 gram krieltjes in schil
– 1 courgette
– 1 rode paprika
– 2 tomaten
– kleine broccoli
– 4 waspenen
– Olijfolie
– Provençaalse kruiden
– Paprikapoeder
– Peper

Traybake

– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Snijd de broccoli in kleine roosjes en de waspeen in stukken. Kook de groenten in een pan in zo’n 10 minuten beetgaar.
– Kook de krieltjes in schil ook zo’n 10 minuten.
– Kruid de kipdrumsticks met de paprikapoeder, en bak ze aan in een koekenpan.
– Snijd de courgette, paprika en tomaten in stukken.
– Snijd de krieltjes 1 keer door.
– Doe de krieltjes en alle groenten bij elkaar in een grote schaal. Schenk olijfolie over de krieltjes en groenten en doe er flink wat Provençaalse kruiden, en wat peper op. Meng dit voorzichtig door elkaar.
– Verdeel de krieltjes en groenten over een bakplaat en leg de kipdrumsticks ertussen.
– Zet dit voor ongeveer 30 minuten in de oven.

Smakelijk eten!

Weetje: Traybake is een gerecht dat wordt gebakken op een bakplaat in de oven. Het is een gerecht waar je elke keer weer mee kunt variëren. Denk i.p.v. kip ook eens aan een lekker stukje zalm.

Traybake

Heb jij deze traybake gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *