Steranijs kaneel koekjes

Voor 24 steranijs kaneel koekjes

– 260 gram havermout
– 150 gram boter
– 115 gram glutenvrije zelfrijzend bakmeel
– 1 ei
– 4 eetlepels ahornsiroop
– 2 theelepels gemalen steranijs
– 2 theelepels kaneel
– Rasp van 1 sinaasappel

– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Spoel de sinaasappel goed af en rasp vervolgens de schil.
– Mix de boter, het ei, ahornsiroop, gemalen steranijs, kaneel en de rasp van de sinaasappel goed door elkaar.
– Voeg de havermout en het glutenvrije zelfrijzend bakmeel toe, en mix het geheel goed.
– Maak van het deeg 24 koekjes.
– Bak de koekjes nu in 25 a 30 minuten gaar in de oven.

Smakelijk eten!

Steranijs-kaneel-koekjesHeb jij deze steranijs kaneel koekjes gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *