Voor 24 steranijs kaneel koekjes
Ingrediënten
- 260 gram havermout
- 150 gram boter
- 115 gram glutenvrije zelfrijzend bakmeel
- 1 ei
- 4 eetlepels ahornsiroop
- 2 theelepels gemalen steranijs
- 2 theelepels kaneel
- Rasp van 1 sinaasappel
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Spoel de sinaasappel goed af en rasp vervolgens de schil.
- Mix de boter, het ei, ahornsiroop, gemalen steranijs, kaneel en de rasp van de sinaasappel goed door elkaar.
- Voeg de havermout en het glutenvrije zelfrijzend bakmeel toe, en mix het geheel goed.
- Maak van het deeg 24 koekjes.
- Bak de koekjes nu in 25 à 30 minuten gaar in de oven.
Smakelijk eten!
Heb jij deze steranijs kaneel koekjes gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.