Steranijs kaneel koekjes (low fodmap, glutenvrij en lactosevrij)

Voor 24 steranijs kaneel koekjes

Ingrediรซnten

  • 260 gram havermout
  • 150 gram boter
  • 115 gram glutenvrije zelfrijzend bakmeel
  • 1 ei
  • 4 eetlepels ahornsiroop
  • 2 theelepels gemalen steranijs
  • 2 theelepels kaneel
  • Rasp van 1 sinaasappel

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Spoel de sinaasappel goed af en rasp vervolgens de schil.
  3. Mix de boter, het ei, ahornsiroop, gemalen steranijs, kaneel en de rasp van de sinaasappel goed door elkaar.
  4. Voeg de havermout en het glutenvrije zelfrijzend bakmeel toe, en mix het geheel goed.
  5. Maak van het deeg 24 koekjes.
  6. Bak de koekjes nu in 25 ร  30 minuten gaar in de oven.

Smakelijk eten!


Heb jij deze steranijs kaneel koekjes gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*