Speculaas muffins (low fodmap, glutenvrij en lactosevrij)

Voor 12 speculaas muffins

Ingrediënten

  • 125 gram havermout
  • 125 ml lactosevrije/plantaardige melk
  • 2 bananen
  • 2 eieren
  • 3 theelepels koek- en speculaaskruiden
  • 2 theelepels bakpoeder
  • Amandelschaafsel

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Prak de bananen fijn met een vork.
  3. Meng de fijngeprakte banaan met de havermout, melk, eieren, kruiden en bakpoeder goed door elkaar tot een beslag.
  4. Verdeel het beslag over 12 muffinvormpjes.
  5. Verdeel over het beslag wat amandelschaafsel.
  6. Bak de muffins in 25 à 30 minuten in de oven gaar.

Smakelijk eten!


Heb jij deze speculaas muffins gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*