Voor 12 speculaas muffins
Ingrediënten
- 125 gram havermout
- 125 ml lactosevrije/plantaardige melk
- 2 bananen
- 2 eieren
- 3 theelepels koek- en speculaaskruiden
- 2 theelepels bakpoeder
- Amandelschaafsel
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Prak de bananen fijn met een vork.
- Meng de fijngeprakte banaan met de havermout, melk, eieren, kruiden en bakpoeder goed door elkaar tot een beslag.
- Verdeel het beslag over 12 muffinvormpjes.
- Verdeel over het beslag wat amandelschaafsel.
- Bak de muffins in 25 à 30 minuten in de oven gaar.
Smakelijk eten!
Heb jij deze speculaas muffins gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.