Spaghetti met gehakt, andijvie en kerrie

Voor 3 personen

– Glutenvrije spaghetti (75 a 100 gram per persoon)
– 300 gram rundergehakt
– 250 gram fijngesneden andijvie
– 1 rode paprika
– 1 eetlepel sambal
– 1,5 eetlepel kerrie
– 3 eetlepels geraspte kokos + eventueel wat ter garnering
– 5 eetlepels ketjap manis
– 4 eieren
– Peper

– Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
– Snijd de paprika in stukjes.
– Rul het gehakt met wat peper, voeg na een paar minuten de stukjes paprika toe en bak dit 5 minuten mee.
– Voeg de kerrie, ketjap manis, sambal en kokos toe, en meng dit goed met het gehakt en de paprika.
– Kluts de eieren, voeg dit toe aan het gehakt en laat dit al roerend stollen.
– Voeg beetje bij beetje de andijvie toe aan het gehakt, en laat dit kort meebakken.
– Serveer met de gekookte glutenvrije spaghetti, en bestrooi eventueel nog met een beetje kokos.

Smakelijk eten!

Weetje: Andijvie is een groente, nauw verwant aan witlof. Deze groente is vrijwel het gehele jaar verkrijgbaar. Het is een groene bladgroente, met een wat bittere smaak. Andijvie is een erg gezonde groente, het bevat veel vitaminen en mineralen.

Spaghetti met gehakt, andijvie en kerrie

Heb jij deze spaghetti met gehakt, andijvie en kerrie gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *