Spaghetti met gehakt, andijvie en kerrie (low fodmap, glutenvrij en lactosevrij)

Spaghetti met gehakt, andijvie en kerrie voor 3 personen

Ingrediënten

  • Glutenvrije spaghetti (75 à 100 gram per persoon)
  • 300 gram rundergehakt
  • 250 gram fijngesneden andijvie
  • 1 rode paprika
  • 5 eetlepels ketjap manis
  • 3 eetlepels geraspte kokos + eventueel wat ter garnering
  • 1,5 eetlepel kerrie
  • 1 eetlepel sambal
  • 4 eieren
  • Peper

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de paprika in stukjes.
  3. Rul het gehakt met wat peper, voeg na een paar minuten de stukjes paprika toe en bak dit 5 minuten mee.
  4. Voeg de kerrie, ketjap manis, sambal en kokos toe en meng dit goed met het gehakt en de paprika.
  5. Kluts de eieren, voeg dit toe aan het gehakt en laat dit al roerend stollen.
  6. Voeg beetje bij beetje de andijvie toe aan het gehakt en laat dit kort meebakken.
  7. Serveer met de gekookte glutenvrije spaghetti en bestrooi eventueel nog met een beetje kokos.

Smakelijk eten!


Heb jij deze spaghetti met gehakt, andijvie en kerrie gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*