Samenwerking

Sinds 1 november 2017 staat mijn website gevoelige buik recepten online. Deze website ben ik in eerste instantie begonnen puur als hobby. Al jaren ben ik dol op koken en bakken, maar doordat ik het low FODMAP dieet ben gaan volgen in 2016 ben ik dit nog leuker gaan vinden! Omdat ik mijn recepten graag wilde delen met andere mensen met darmklachten, ben ik deze website begonnen. Je vindt hier inmiddels al aardig wat low FODMAP, glutenvrije en lactosevrije recepten. Alle recepten bedenk en maak ik zelf. Ook de foto’s zijn door mij zelf gemaakt. Hier verdien ik geen geld mee.

In 2019 ben ik voor de eerste keer een samenwerking aangegaan. Bij een samenwerking schrijf ik een artikel of maak ik een recept in samenwerking met een merk of bedrijf. In een recept bijvoorbeeld worden dan producten gebruikt van een bepaald merk. Voor het plaatsen van een artikel en/of recept op mijn website en het posten van bijbehorende social media posts ontvang ik een vergoeding.

Bij een gesponsord artikel/recept op mijn website staat onderaan het artikel of het recept altijd vermeld dat het om een gesponsord artikel/recept gaat. Bij mijn social media posts kan je een samenwerking herkennen aan de #samenwerking en #spon.

Samenwerken?
Samenwerking is mogelijk op verschillende manieren, zoals een gesponsord artikel, review van een product of een winactie. Voor andere suggesties sta ik ook open. Voor een eventuele samenwerking of andere vragen ben ik te bereiken via info@gevoeligebuikrecepten.nl of vul het contactformulier in op mijn website.

Comments are closed.