Roseval uit de oven

Voor 4 personen

– 1 kg Roseval aardappelen
– Flinke scheut olijfolie
– Paar takjes tijm
– Paar takjes rozemarijn
– Zeezout

– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Was de aardappelen goed, maar schil ze niet.
– Snijd de aardappelen in stukjes.
– Meng de aardappelen met een flinke scheut olijfolie.
– Verspreid de aardappelen over een bakblik en verdeel de takjes kruiden tussen de aardappelen.
– Bestrooi de aardappelen met een klein beetje zeezout.
– Bak de aardappelen nu zo’n 35 a 40 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Roseval uit de oven

Heb jij deze Roseval uit de oven gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten en #buikfijn of tag ons @gevoelige_buik_recepten en @buikfijn op Instagram.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *