Roseval uit de oven (low fodmap, glutenvrij en lactosevrij)

Voor 4 personen
– 1 kg Roseval aardappelen
– Flinke scheut olijfolie
– Paar takjes tijm
– Paar takjes rozemarijn
– Zeezout

– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Was de aardappelen goed, maar schil ze niet.
– Snijd de aardappelen in stukjes.
– Meng de aardappelen met een flinke scheut olijfolie.
– Verspreid de aardappelen over een bakblik en verdeel de takjes kruiden tussen de aardappelen.
– Bestrooi de aardappelen met een klein beetje zeezout.
– Bak de aardappelen nu zo’n 35 Γ  40 minuten in de oven.

Eet smakelijk!


Heb jij deze Roseval uit de oven gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten en #buikfijn of tag ons @gevoelige_buik_recepten en @buikfijn op Instagram.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*