Roomkaas pannenkoek

Voor 1 roomkaas pannenkoek

– 60 gram lactosevrije roomkaas
– 2 eieren
– Snufje kaneel
– Fruit (bijvoorbeeld aardbeien, frambozen en blauwe bessen)
– Eventueel wat poedersuiker

– Mix de roomkaas, eieren en wat kaneel goed door elkaar.
– Verhit een scheutje olie in een koekenpan.
– Verdeel het beslag over de pan en bak de roomkaas pannenkoek aan beide kanten gaar en mooi bruin.
– Serveer de roomkaas pannenkoek met wat fruit en eventueel wat poedersuiker.

Smakelijk eten!

Weetje: Roomkaas is een smeerbare, witte en romige kaas. Roomkaas heeft een milde smaak en kan worden gegeten op toastjes of op brood, maar het kan ook worden gebruikt in warme gerechten.

Roomkaas-pannenkoekHeb jij deze roomkaas pannenkoek gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *