Pindakaas havermout banaan koekjes

Voor 12 pindakaas havermout banaan koekjes

– 125 gram havermout
– 65 gram pindakaas
– 60 gram glutenvrije bloem
– 50 gram rozijnen
– 3 bananen
– 2 eetlepels lijnzaad
– 1 theelepel bakpoeder
– 1 theelepel kaneel

– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Doe de rozijnen voor ongeveer 10 minuten in een schaaltje met warm water, en laat ze vervolgens goed uitlekken, en dep ze daarna droog met keukenpapier.
– Prak de bananen fijn met een vork.
– Doe alle ingrediënten bij elkaar en kneed dit goed door elkaar.
– Maak van het beslag 12 koekjes en leg ze op een bakplaat.
– Bak de koekjes 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Deze koekjes zijn heel goed in te vriezen.

Smakelijk eten!

Weetje: Glutenvrije bloem wordt gemaakt door verschillende glutenvrije meelsoorten met elkaar te mengen. Denk bijvoorbeeld aan rijstmeel, aardappelmeel, tapiocameel, maïsmeel en boekweitmeel. Staat in een recept bijvoorbeeld 250 gram bloem, dan kan je dit vervangen door dezelfde hoeveelheid glutenvrije bloem.

Pindakaas havermout banaan koekjes Heb jij deze pindakaas havermout banaan koekjes gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *