Pindakaas chocolade koeken

Voor 9 pindakaas chocolade koeken

– 250 gram banaan
– 150 gram havermout
– 75 gram pindakaas
– 50 gram pure chocolade

– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Snijd de pure chocolade in kleine stukjes.
– Prak de bananen fijn met een vork.
– Meng de havermout, pindakaas en de stukjes chocolade door de fijngeprakte banaan.
– Maak van het mengsel 9 koeken, en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
– Bak de pindakaas chocolade koeken zo´n 25 minuten in de oven.

Smakelijk eten!

Weetje: Een banaan kan je natuurlijk zo eten, maar het is ook een ideale fruitsoort om mee te bakken. Door banaan krijgen bijvoorbeeld koekjes een lekkere zoete smaak.

pindakaas-chocolade-koekenHeb jij deze pindakaas chocolade koeken gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *