Pindakaas-chocolade koeken (low fodmap, glutenvrij en lactosevrij)

Voor 9 pindakaas chocolade koeken

Ingrediënten

  • 250 gram banaan
  • 150 gram havermout
  • 75 gram pindakaas
  • 50 gram pure chocolade

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de pure chocolade in kleine stukjes.
  3. Prak de bananen fijn met een vork.
  4. Meng de havermout, pindakaas en de stukjes chocolade door de fijngeprakte banaan.
  5. Maak van het mengsel 9 koeken, en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  6. Bak de pindakaas chocolade koeken zo´n 25 minuten in de oven.

Smakelijk eten!


Heb jij deze pindakaas chocolade koeken gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*