Voor 9 pindakaas chocolade koeken
Ingrediënten
- 250 gram banaan
- 150 gram havermout
- 75 gram pindakaas
- 50 gram pure chocolade
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de pure chocolade in kleine stukjes.
- Prak de bananen fijn met een vork.
- Meng de havermout, pindakaas en de stukjes chocolade door de fijngeprakte banaan.
- Maak van het mengsel 9 koeken, en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak de pindakaas chocolade koeken zo´n 25 minuten in de oven.
Smakelijk eten!
Heb jij deze pindakaas chocolade koeken gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.