Voor 12 pindakaas-banaan muffins
Ingrediënten
- 125 ml lactosevrije/plantaardige melk
- 125 gram havermout
- 75 gram pure chocolade chunks (of zelf chocolade in stukjes snijden)
- 3 flinke eetlepels pindakaas
- 2 bananen
- 2 eieren
- 2 theelepels bakpoeder
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Prak de 2 bananen goed fijn met een vork.
- Doe de melk, eieren en de pindakaas bij de banaan en meng het goed door elkaar.
- Voeg nu de havermout en het bakpoeder toe en meng ook dit erdoor.
- Meng als laatste de pure chocolade chunks door het beslag.
- Verdeel het beslag over een muffinbakvorm of losse muffinvormpjes.
- Bak de pindakaas-banaan muffins in zo´n 30 minuten gaar.
Smakelijk eten!
Heb jij deze pindakaas-banaan muffins gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.