Pindakaas-banaan muffins (low FODMAP, glutenvrij en lactosevrij)

Voor 12 pindakaas-banaan muffins

Ingrediënten

  • 125 ml lactosevrije/plantaardige melk
  • 125 gram havermout
  • 75 gram pure chocolade chunks (of zelf chocolade in stukjes snijden)
  • 3 flinke eetlepels pindakaas
  • 2 bananen
  • 2 eieren
  • 2 theelepels bakpoeder

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Prak de 2 bananen goed fijn met een vork.
  3. Doe de melk, eieren en de pindakaas bij de banaan en meng het goed door elkaar.
  4. Voeg nu de havermout en het bakpoeder toe en meng ook dit erdoor.
  5. Meng als laatste de pure chocolade chunks door het beslag.
  6. Verdeel het beslag over een muffinbakvorm of losse muffinvormpjes.
  7. Bak de pindakaas-banaan muffins in zo´n 30 minuten gaar.

Smakelijk eten!

Heb jij deze pindakaas-banaan muffins gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*