Pastasalade met kip

Voor 3 a 4 personen

– 200 gram glutenvrije pasta
– 300 gram kipfiletblokjes
– 12 cherrytomaten
– 3 handjes rucola
– 1 lactosevrije mozzarella
– 2 eetlepels basilicum kruidenpasta
– 2 eetlepels pijnboompitten
– Peper

– Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking en spoel het daarna af met koud water.
– Bak de kipfiletblokjes met wat peper gaar en mooi bruin en laat ze daarna wat afkoelen.
– Snijd de cherrytomaten in partjes en de mozzarella in kleine blokjes.
– Meng door de pasta de 2 eetlepels basilicum kruidenpasta.
– Voeg nu alle overige ingrediĆ«nten ook toe aan de pasta en meng het geheel door elkaar.

Smakelijk eten!

Weetje: Pijnboompitten zijn de zaden van een den. Pijnboompitten zijn lekker door een salade of om er pesto mee te maken. Pijnboompitten bevatten antioxidanten, deze zijn erg goed voor je lichaam.

Pastasalade-met-kipHeb jij deze pastasalade met kip gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *