Pastasalade met kip (low fodmap, glutenvrij en lactosevrij)

Pastasalade met kip voor 3 à 4 personen

Ingrediënten

  • 300 gram kipfiletblokjes
  • 200 gram glutenvrije pasta
  • 12 cherrytomaten
  • 3 handjes rucola
  • 1 lactosevrije mozzarella
  • 2 eetlepels basilicum kruidenpasta
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • Peper

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking en spoel het daarna af met koud water.
  2. Bak de kipfiletblokjes met wat peper gaar en mooi bruin en laat ze daarna wat afkoelen.
  3. Snijd de cherrytomaten in partjes en de mozzarella in kleine blokjes.
  4. Meng door de pasta de 2 eetlepels basilicum kruidenpasta.
  5. Voeg nu alle overige ingrediënten ook toe aan de pasta en meng het geheel door elkaar.

Smakelijk eten!


Heb jij deze pastasalade met kip gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*