Ontbijttaartje ‘koffie’

Ontbijt voor 1 persoon

– 50 gram havermout
– 1 espresso
– 1 ei
– 1 eetlepel lijnzaad
– 8 amandelen
– Mokkaboontjes (chocolaatjes)

– Geen airfryer? Verwarm de oven dan voor op 180 graden.
– Zet een espresso.
– Snijd de amandelen een keer door.
– Meng de espresso met het ei en de havermout.
– Meng de amandelen erdoor.
– Vet een ovenbestendig schaaltje in met een beetje kokosolie.
– Doe een dun laagje beslag in het schaaltje.
– Leg op het beslag een stuk of 3 mokkaboontjes.
– Doe daarop weer een laagje beslag.
– Leg op het beslag weer een stuk of 3 mokkaboontjes.
– Eindig nu met een laag beslag.
– Zet het schaaltje nu zo’n 10 minuten op 180 graden in de airfryer. Of in de oven zo’n 25 a 30 minuten.

Smakelijk eten!

Weetje: Amandelen zijn de zaden van de amandelboom. Amandelen zijn één van de gezondste nootsoorten, ze bevatten namelijk veel vitaminen en mineralen. Ze zijn vooral rijk aan vitamine E en ze bevatten tevens veel vezels.

Ontbijttaartje

Heb jij dit ontbijttaartje gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *