Voor een ontbijttaartje met banaan van 12 cm
Ingrediënten
- 80 gram lactosevrije kwark
- 50 gram havermout
- 1 ei
- 1 theelepel bakpoeder
- 3 à 4 walnoten
- Kaneel
- Banaan
Bereidingswijze
- Geen airfryer? verwarm dan de oven voor op 200 graden.
- Meng de kwark, havermout, ei en bakpoeder goed door elkaar.
- Breek de walnoten in stukjes en voeg samen met wat kaneel toe aan het kwarkmengsel.
- Vet (met kokosolie) een mini springvorm van 12 cm, of een klein ovenschaaltje in.
- Verdeel het kwarkmengsel over de vorm of het schaaltje.
- Snijd een aantal plakjes van een banaan, en verdeel deze over de bovenkant van het kwarkmengsel.
- Zet het taartje nu in de airfryer 10 à 12 minuten op 180 graden. Of in de voorverwarmde oven voor zo´n 25 à 30 minuten.
Smakelijk eten!
Heb jij dit ontbijttaartje met banaan gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.