Omeletrolletjes met zalm

Voor 1 omelet (8 rolletjes)

– 2 eieren
– 1 eetlepel amandelmeel
– Peper
– (gedroogde) bieslook
– Lactosevrije roomkaas
– Komkommer
– Zalm

– Knip indien je verse bieslook gebruikt, hier wat van fijn.
– Kluts de 2 eieren met het amandelmeel, peper en bieslook.
– Verhit een scheutje olie in een kleine koekenpan.
– Schenk het eimengsel in de pan, en draai de omelet na een paar minuten om. De omelet is klaar als het ei goed is gestold, en de omelet mooi goudbruin is gekleurd.
– Laat de omelet afkoelen.
– Snijd een stuk komkommer ter grootte van de omelet. Snijd met een kaasschaaf hiervan 3 lange plakken.
– Besmeer de omelet met de lactosevrije roomkaas.
– Verdeel de 3 plakken komkommer over de breedte van de omelet.
– Leg over het midden van de omelet wat zalm.
– Rol de omelet op, snijd er vervolgens 8 rolletjes van, en doe in elk rolletje een prikker.

Je kan ze best even van te voren maken. Wikkel dan de omelet in aluminiumfolie en bewaar in de koelkast.

Smakelijk eten!

Weetje: Zalm is een bekende vissoort. Het bevat veel gezonde vetten, vitaminen en mineralen. Zalm is belangrijk voor de aanmaak van vitamine D.

Omeletrolletjes-met-zalm

Heb jij deze omeletrolletjes met zalm gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *