Omelet uit de oven met broccoli en zalm (low FODMAP, glutenvrij en lactosevrij)

Omelet uit de oven met broccoli en zalm voor 1 persoon

Ingrediënten

  • 70 gram zalm
  • 2 à 3 eieren
  • Scheutje lactosevrije/plantaardige melk
  • 3 eetlepels broccolirijst
  • 1 eetlepel fijngesneden dille
  • Peper

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de zalm in kleine stukjes.
  3. Pak een ovenbestendig schaaltje of een klein gietijzeren pannetje en vet deze in met een klein beetje olie.
  4. Verdeel de stukjes zalm en de broccolirijst over de bodem van het schaaltje/pannetje.
  5. Kluts de eieren met een scheutje melk, dille en wat peper.
  6. Schenk het eimengsel over de zalm en broccolirijst.
  7. Bak de omelet met zalm en broccolirijst nu in 20 à 25 minuten gaar in de voorverwarmde oven.

Smakelijk eten!

Heb jij deze omelet uit de oven met broccoli en zalm gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*