Notenbrood

Voor een bakvorm van 30 cm

– 70 gram walnoten
– 70 gram amandelen
– 70 gram hazelnoten
– 70 gram pecannoten
– 75 gram pompoenpitten
– 75 gram zonnebloempitten
– 60 gram lijnzaad
– 60 gram chiazaad
– 60 gram sesamzaad
– 5 eieren
– 3 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel ahornsiroop
– 50 ml water
– Snufje (zee)zout

– Snijd/breek de noten wat kleiner.
– Meng alle ingrediĆ«nten goed door elkaar.
– Bekleed een bakvorm met bakpapier doe het mengsel erin en laat het een half uur staan.
– Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden.
– Bak het notenbrood in 60 minuten gaar.

NotenbroodSmakelijk eten!

Weetje: Sesamzaad is het oudste en gezondste zaad. Het zit vol vitaminen en mineralen, vooral veel vitamine B. Je hebt ook sesampasta, dit wordt Tahin genoemd.

NotenbroodHeb jij dit notenbrood gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *