Mijn eigen website!

Hallo allemaal,

Na een periode van:
– Gerechten bedenken
– Recepten uitwerken
– Koken/bakken
– Foto´s maken
– Proeven
– Website maken

Is het eindelijk zo ver, vanaf nu staat mijn eigen site online! Een site met recepten voor een gevoelige buik. De recepten zijn lactosevrij, tarwevrij, veelal glutenvrij en low fodmap. De recepten zijn makkelijk te maken, met producten die makkelijk te verkrijgen zijn. Op dit moment staan er 47 recepten op de site, maar hier worden steeds nieuwe recepten aan toegevoegd. De recepten zijn onderverdeeld in ontbijt – lunch – diner – dessert – tussendoortjes en feestdagen. Bij laatst genoemde vind je op dit moment 4 Sinterklaasrecepten. Tevens is er op de site informatie te vinden over pds en het fodmap dieet. Heb jij een recept van de site gemaakt? Dan lijkt het mij erg leuk als je dit vermeld op de site en/of mijn Instagram. Gebruik op Instagram de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten. Als ik een nieuw recept heb toegevoegd meld ik dit op Instagram en op mijn Facebook pagina ´Gevoelige buik recepten´.

2 Comments

  1. Riny boereboom

    De kip teryaki is echt heerlijk!
    Bedankt voor recept

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*