Mijn eerste samenwerking

Een tijd geleden ben ik door Schär benaderd voor een samenwerking. Mijn eerste bijdrage aan deze samenwerking, het informatieve artikel ‘Low FODMAP dieet en glutenvrij dieet: hoe zit het nou precies? staat nu online! Tevens lees je in dit artikel hoe je mee kunt doen aan een leuke winactie!

Wat een samenwerking precies inhoudt kan je hier lezen.

Veel leesplezier en heb je nog vragen stel ze gerust! Dit kan door een reactie te plaatsen onder het artikel of door gebruik te maken van het contactformulier.

Ook ben ik te bereiken via social media, volg je mij daar al?
Facebook
Instagram

2 Comments

 1. Op zich heb ik wel interesse om mij er meer in te verdieping maar heb weinig tijd ….. en soms zin…. Ik denk dat ik het brood wel ga uitproberen. Is het ook smaakvol? Het liefst eet ik echt lekker brood vol met korrels etc.
  Ben helaas met buikpijn geboren en zal er nooit van af komen. Op dit moment kan ik er goed mee omgaan als het zo blijft dan teken ik er voor.
  Mijn issue PDS
  groeten van een fan.

 2. gevoeligebuikrecepten

  Hallo Gerda,

  Er is (o.a. op mijn website 😉) veel info te vinden over FODMAP. Het kost in het begin even tijd vooral qua boodschappen doen (veel ingrediënten lezen). En je ‘mag’ niet meer alles, maar als de klachten daardoor minder worden, dan is dat het waard. Zelf vind ik het brood en de afbakbroodjes van Schär goed van smaak! Ze hebben verschillende soorten brood in het assortiment.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*