Kwarkdessert met gebakken ananas (low fodmap, glutenvrij en lactosevrij)

Kwarkdessert met gebakken ananas voor 1 persoon

Ingrediënten

  • Ananas (ongeveer 8 stukjes)
  • Lactosevrije kwark
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • Kaneel
  • Paar rozijnen
  • Beetje amandelschaafsel

Bereidingswijze

  1.  Snijd de ananas in stukjes.
  2. Doe ongeveer 8 stukjes ananas samen met de ahornsiroop en een beetje kaneel in een wok/koekenpan en bak ze kort aan.
  3. Rooster in een pannetje een beetje amandelschaafsel (zonder toevoeging van boter/olie)
  4. Schep wat kwark op een bord en verdeel de stukjes ananas over de kwark.
  5. Garneer met het amandelschaafsel en een paar rozijnen.

Smakelijk eten!


Heb jij dit kwark dessert met gebakken ananas gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*