Kruidenkaas

Voor een flink schaaltje vol.
Dag van te voren beginnen!

– 500 gram lactosevrije kwark
– 1.5 eetlepel knoflookolie
– Paprikapoeder
– Cayennepeper
– Peper
– Verse bieslook
– Verse dille
– Verse peterselie

– Neem een schaal en leg hier een theedoek in, maar zorg ervoor dat de theedoek de bodem van de schaal niet raakt. Zet de theedoek vast met wasknijpers. Schep de lactosevrije kwark in de theedoek en zet het een nacht weg in de koelkast.
– Neem de volgende dag de kwark uit de koelkast en doe dit in een schaal. Meng er vervolgens de knoflookolie, paprikapoeder, cayennepeper en wat peper naar smaak door.
– Snijd de verse kruiden fijn, voeg deze naar smaak toe en meng het geheel goed.

Lekker op een toastje of broodje.

Smakelijk eten!

Weetje: Bieslook wordt ook wel pijpgras genoemd en het bevat veel vitamine c. Net zoals ui en knoflook, behoort bieslook tot de lelieachtigen.

KruidenkaasHeb jij deze kruidenkaas gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *