Voor een brownievorm/bakvorm van 28×18 cm
Ingrediënten
- 170 gram havermout
- 70 gram amandelen
- 70 gram pure chocolade mokkaboontjes
- 120 ml lactosevrije/plantaardige melk
- 30 ml zonnebloemolie
- 2 espresso´s
- 2 bananen
- 2 eieren
- 2 eetlepels ahornsiroop
- 1 theelepel bakpoeder
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Zet 2 espresso´s.
- Snijd de amandelen een keer door.
- Prak de bananen fijn met een vork.
- Meng de fijngeprakte bananen met de melk, zonnebloemolie, espresso´s, eieren en ahornsiroop.
- Voeg de havermout en bakpoeder toe en meng het geheel goed.
- Meng als laatste de amandelen en de mokkaboontjes door het beslag.
- Bekleed een brownievorm/bakvorm met bakpapier en doe het beslag in de vorm.
- Bak de plaatkoek nu 35 à 40 minuten in de voorverwarmde oven.
Smakelijk eten!
Heb jij deze koffie plaatkoek gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.