Koffie mugcake (low FODMAP, glutenvrij en lactosevrij)

Koffie mugcake voor 1 persoon

Ingrediënten

  • 40 gram havermout
  • 1 kleine banaan
  • 1 ei
  • 1 espresso
  • 8 à 10 amandelen

Bereidingswijze

  1. Zet een espresso en snijd de amandelen 1 à 2 keer door.
  2. Prak de banaan fijn met een vork en meng er dan de havermout, het ei en de espresso door.
  3. Voeg als laatste ook de stukjes amandel toe en meng dit er nog even goed door.
  4. Doe het beslag voor de koffie mugcake nu in een mok.
  5. Zet de koffie mugcake 2 minuten in de magnetron (1000 watt).

Heb je geen magnetron of gebruik je deze liever niet? Bereid de koffie mugcake dan in de oven (200 graden, zo´n 20 minuten).

Smakelijk eten!

Heb jij deze koffie mucake gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*