Herfstgroente uit de oven (low fodmap, glutenvrij en lactosevrij)

Herfstgroenten uit de oven voor 4 personen

Ingrediënten

  • 400 gram pompoen
  • 3 pastinaken
  • 1 pak regenboogwortels
  • 1 eetlepel tijm
  • 1 eetlepel rozemarijn
  • Olijfolie
  • Peper

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de groenten in stukjes.
  3. Meng de groenten met een scheut olijfolie en de kruiden.
  4. Verspreid de groenten over een bakplaat.
  5. Doe de groenten zo’n 40 minuten in de oven.

Lekker met een lamskoteletje.

Smakelijk eten!


Heb jij deze herfstgroente uit de oven gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*