Havermoutkoekjes

Voor 10 havermoutkoekjes

– 150 gram havermout
– 4 eetlepels glutenvrije bloem
– 2 eetlepels ahornsiroop
– 70 ml lactosevrije/plantaardige melk
– 50 gram kokosolie
– 25 gram pompoenpitten
– 25 gram zonnebloempitten
– 1 theelepel kaneel

– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Doe alle ingrediënten bij elkaar en kneed dit tot een samenhangend deeg.
– Maak van het deeg 10 koekjes en leg ze op een bakplaat.
– Bak de koekjes 25 minuten in de voorverwarmde oven.

De koekjes worden tijdens het afkoelen harder.

Smakelijk eten!

Weetje: Kokosolie is vet, dat wordt gewonnen uit kokosnoten. Kokosolie wordt in de keuken gebruikt om mee te koken en bakken, maar het wordt ook in de cosmetische industrie gebruikt. Zuivere kokosolie is kleurloos en in vaste vorm wit.

Havermoutkoekjes

Heb jij deze havermoutkoekjes gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *