Havermout-banaan koekjes

Voor 14 koekjes

– 350 gram banaan
– 150 gram havermout
– 30 gram walnoten
– 30 gram hazelnoten
– 50 gram cranberries
– 1,5 theelepel kaneel
– 1,5 eetlepel lijnzaad

– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Prak de bananen fijn met een vork.
– Breek/snijd de noten in stukjes.
– Meng alle ingrediënten door elkaar.
– Maak van het deeg 14 koekjes.
– Bak de koekjes 25 minuten in de oven.

De koekjes blijven zacht.

Smakelijk eten!

Weetje: Cranberries bevatten veel vitamine C, ook bevatten ze vitamine E, B5, B6 en vitamine K. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt, dat cranberries je immuunsysteem een boost geven. De vezels in cranberries, zorgen voor een verzadigd gevoel en een gezonde spijsvertering. Tevens zitten ze vol met antioxidanten, deze beschermen ons tegen allerlei ziekten.

Havermout-banaan koekjesHeb jij deze havermout banaan koekjes gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *