Voor 4 havermout banaan wafels
Voor dit recept heb ik een siliconen wafelvorm gebruikt.
Ingrediƫnten
- 80 gram havermeel (havermout fijnmalen in een keukenmachine)
- 100 ml lactosevrije/plantaardige melk
- 1 banaan
- 1 ei
- 1 theelepel kaneel
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Prak de banaan fijn met een vork en meng het met de melk, ei en kaneel.
- Voeg het havermeel toe en meng het geheel goed.
- Vet de wafelvorm in met een beetje olie.
- Verdeel het beslag over de wafelvorm.
- Bak de wafels 15 minuten in de voorverwarmde oven, haal ze dan uit de vorm en bak de wafels dan nog 5 minuten met de geruite kant naar boven op een rooster in de oven.
Serveer de havermout banaan wafels bijvoorbeeld met wat lactosevrije/plantaardige kwark en vers fruit.
Smakelijk eten!
Heb jij deze havermout banaan wafels gemaakt? Laat het hieronder weten in een reactie. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.