Havermout-banaan koekjes met wortel en walnoten (low fodmap, glutenvrij en lactosevrij)

Voor zo’n 14 havermout-banaan koekjes met wortel en walnoten

Ingrediënten

  • 150 gram havermout
  • 100 gram geraspte wortel
  • 60 gram walnoten
  • 3 bananen
  • 1,5 eetlepel lijnzaad
  • 1,5 theelepel koek- en speculaaskruiden

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Prak de bananen fijn met een vork.
  3. Breek de walnoten in stukjes.
  4. Meng alle ingrediënten door elkaar.
  5. Maak van het deeg 14 koekjes.
  6. Bak de havermout-banaan koekjes met wortel en walnoten 25 minuten in de voorverwarmde oven

De koekjes blijven zacht.

Smakelijk eten!


Heb jij deze havermout-banaan koekjes met wortel en walnoten gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*