Havermout-banaan koekjes (low fodmap, glutenvrij en lactosevrij)

Voor 14 havermout-banaan koekjes

Ingrediënten

  • 350 gram banaan
  • 150 gram havermout
  • 50 gram cranberries
  • 30 gram walnoten
  • 30 gram hazelnoten
  • 1,5 theelepel kaneel
  • 1,5 eetlepel lijnzaad

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Prak de bananen fijn met een vork.
  3. Breek/snijd de noten in stukjes.
  4. Meng alle ingrediënten door elkaar.
  5. Maak van het deeg 14 koekjes.
  6. Bak de koekjes 25 minuten in de oven.

De koekjes blijven zacht.

Smakelijk eten!


Heb jij deze havermout-banaan koekjes gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*