Gevulde kipfilet met brie

Voor 4 personen

– 4 kipfilets
– 8 plakken rauwe ham
– Brie
– Verse salie (paar blaadjes)
– Handje pijnboompitten
– 20 gram lactosevrije boter
– Peper

– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Snijd de brie in dunne plakjes en snijd de salie fijn.
– Hak de pijnboompitten doormidden.
– Doe de ingrediĆ«nten samen in een kom en breng op smaak met peper.
– Maak over de lengte een inkeping in de kip, en schep er wat van het mengsel in.
– Leg 2 plakjes rauwe ham naast elkaar, zodat ze elkaar net overlappen. Leg de gevulde kip in het midden en vouw de ham eromheen.
– Steek de kip vast met een prikker.
– Smelt de boter in een koekenpan en bak de kipfilets kort aan beide kanten aan.
– Leg de kipfilets in een ovenschaal en zet 30 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Gevulde kipfilet met brie

Heb jij deze gevulde kipfilet met brie gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten en #buikfijn of tag ons @gevoelige_buik_recepten en @buikfijn op Instagram.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*