Garnalencocktail

Voor 4 personen

– 100 gram cocktailgarnalen
– IJsbergsla
– 1 bosui (groene gedeelte)
– 1/2 komkommer
– 1 tomaat
– 3 eetlepels mayonaise
– 1 eetlepel lactosevrije yoghurt
– 1 eetlepel citroensap
– Verse dille
– Zwarte peper

– Snijd de dille fijn, de bosui in dunne ringetjes en de tomaat en komkommer in blokjes.
– Meng de mayonaise en yoghurt door elkaar. Voeg het citroensap en de fijn gesneden dille toe. Breng de saus op smaak met zwarte peper.
– Snijd de ijsbergsla in reepjes en verdeel over de bodem van 4 glaasjes. Leg daarbovenop de komkommer en tomaat.
– Meng de cocktailgarnalen door de saus en verdeel over de glaasjes. Strooi er als laatste de bosui en nog wat verse dille over.

Eet smakelijk!

Garnalencocktail

Heb jij deze garnalencocktail gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten en #buikfijn of tag ons @gevoelige_buik_recepten en @buikfijn op Instagram.

4 thoughts on “Garnalencocktail

  1. Godelieve Hanssen. Beantwoorden

    Ziet er goed uit

    1. gevoeligebuikrecepten Beantwoorden

      Bedankt!

  2. Godelieve Hanssen. Beantwoorden

    Graag meerdere recepten dit recept ziet er goed uit.

    1. gevoeligebuikrecepten Beantwoorden

      Er volgen zeker nog meer kerstrecepten.
      Elke donderdag en zondag wordt er een nieuw recept online gezet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *