Eiersalade (low fodmap, glutenvrij en lactosevrij)

Voor een flink schaaltje vol eiersalade

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 5 eetlepels lactosevrije yoghurt
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels mosterd
  • Bieslook
  • Paprikapoeder
  • Peper

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren 10 minuten en laat ze daarna in koud water afkoelen.
  2. Snijd de eieren 1 keer door, doe het eigeel in een schaal en prak dit met een vork fijn.
  3. Snijd de rest van het ei in stukjes.
  4. Knip/snijd de bieslook fijn.
  5. Doe bij het eigeel, de yoghurt, mayonaise, mosterd, bieslook, paprikapoeder en peper, en meng dit goed door elkaar.
  6. Voeg de stukjes ei toe en meng dit er door.
  7. Proef of er genoeg smaak aan zit, voeg anders nog wat kruiden en/of extra mosterd toe.

Lekker op een broodje of toastje.

Smakelijk eten!


Heb jij deze eiersalade gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*