Een eigen column!

Deze maand is het nieuwe blad Gooische seizoenen uitgekomen, en in dit blad heb ik een column! In deze column vertel ik meer over eten als je last hebt van een gevoelige buik, de verschillende eetmomenten (deze eerste column staat het ontbijt centraal) en over het Fodmap dieet. Ook deel ik hier 2 recepten. Binnenkort ga ik beginnen met het schrijven aan de tweede column, de volgende Gooische Seizoenen zal in de zomer verschijnen.

Meer weten over het blad Gooische Seizoenen?
https://gooischeseizoenen.wordpress.com/

2 Comments

  1. Eveline

    De column heb ik al in het ‘echt’ gezien, ziet er top uit! Wat leuk mijn dochter met een column in een blad. Succes met het schrijven van de volgende column, deze ga ik zeker weer lezen.
    Een trotse moeder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*