Couscous salade met gerookte kip voor 4 à 5 personen
Ingrediënten
- 150 gram glutenvrije couscous
- 150 gram gerookte kipfilet
- 2 tomaten
- 1 rode puntpaprika
- Halve komkommer
- Olijven (stuk of 15)
- 2 eetlepels olijfolie
- Sap van een halve limoen
- Verse peterselie
- Peper
Bereidingswijze
- Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking en laat het vervolgens afkoelen.
- Meng door de couscous de olijfolie, sap van een halve limoen, fijngesneden peterselie en peper.
- Snijd de gerookte kipfilet, tomaten, puntpaprika, komkommer en olijven in stukjes en meng dit door de couscous.
In een afgesloten bak blijft de couscous salade nog wel 2 à 3 dagen goed. Ook lekker de volgende dagen als lunch.
Smakelijk eten!
Heb jij deze couscous salade met gerookte kip gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.