Chocolade fudge

– 600 gram chocolade (lactosevrije melk en/of pure chocolade)
– 450 ml kokosmelk
– 75 gram cranberries
– 75 gram amandelen
– 50 gram mini marshmallows
– Kokosrasp

– Doe de kokosmelk in een pannetje en verwarm dit zachtjes.
– Snijd/breek de chocolade in kleine stukjes.
– Voeg de chocolade toe aan de kokosmelk, en roer totdat de chocolade goed gesmolten, en vermengd is met de kokosmelk.
– Haal de pan van het vuur.
– Meng de cranberries, amandelen en mini marshmallows door het chocolademengsel.
– Bekleed een brownievorm/vierkante schaal met bakpapier en doe het mengsel hierin.
– Bestrooi het chocolademengsel met wat kokosrasp.
– Zet het nu zo´n 3 uur in de koelkast, zodat het goed kan opstijven.
– Snijd de fudge in blokjes.

Eet smakelijk!

Chocolade fudge

Heb jij deze chocolade fudge gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten en #buikfijn of tag ons @gevoelige_buik_recepten en @buikfijn op Instagram.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *