Chocolade fudge (low fodmap, glutenvrij en lactosevrij)

– 600 gram chocolade (lactosevrije melk en/of pure chocolade)
– 450 ml kokosmelk
– 75 gram cranberries
– 75 gram amandelen
– 50 gram mini marshmallows
– Kokosrasp

– Doe de kokosmelk in een pannetje en verwarm dit zachtjes.
– Snijd/breek de chocolade in kleine stukjes.
– Voeg de chocolade toe aan de kokosmelk, en roer totdat de chocolade goed gesmolten, en vermengd is met de kokosmelk.
– Haal de pan van het vuur.
– Meng de cranberries, amandelen en mini marshmallows door het chocolademengsel.
– Bekleed een brownievorm/vierkante schaal met bakpapier en doe het mengsel hierin.
– Bestrooi het chocolademengsel met wat kokosrasp.
– Zet het nu zo´n 3 uur in de koelkast, zodat het goed kan opstijven.
– Snijd de fudge in blokjes.

Eet smakelijk!


Heb jij deze chocolade fudge gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten en #buikfijn of tag ons @gevoelige_buik_recepten en @buikfijn op Instagram.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*