Caprese omelet uit de oven (low FODMAP, glutenvrij en lactosevrij)

Caprese omelet uit de oven voor 1 persoon

Ingrediënten

  • 2 à 3 eieren
  • 1 kleine tomaat
  • 0,5 bol lactosevrije mozzarella
  • Scheutje lactosevrije/plantaardige melk
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • Peper

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de tomaat en de mozzarella in kleine blokjes.
  3. Pak een ovenbestendig schaaltje of een klein gietijzeren pannetje en vet deze in met een klein beetje olie.
  4. Verdeel de blokjes tomaat en mozzarella over de bodem van het schaaltje/pannetje.
  5. Kluts de eieren met een scheutje melk, de basilicum en wat peper.
  6. Schenk het eimengsel over de blokjes tomaat en mozzarella.
  7. Bak de caprese omelet nu in 20 à 25 minuten gaar in de voorverwarmde oven.

Smakelijk eten!

Heb jij deze caprese omelet uit de oven gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*