Broodje kalkoenfilet met mosterd-bieslookdressing

Voor 2 personen

– Kalkoenfilet à la minute naturel (6 stuks)
– 2 glutenvrije (afbak)broodjes
– IJsbergsla
– Komkommer
– Bieslook
– 1 eetlepel mayonaise
– 1 eetlepel knoflookolie
– Sap van ½ citroen
– 1 theelepel mosterd
– Peper

– Smeer de kalkoenfilets in met de knoflookolie.
– Verwarm een grillpan/koekenpan en bak hierin de kalkoenfilets in ongeveer 5 minuten gaar.
– Meng de mayonaise met de mosterd, het sap van een ½ citroen en bieslook tot een dressing. En breng op smaak met peper.
– Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking af in de oven.
– Snijd een paar plakjes komkommer.
– Snijd de broodjes open en beleg met de sla en plakjes komkommer. Leg de kalkoenfilets (per broodje 3 stuks) erop en besprenkel met de dressing.

Eet smakelijk!

Broodje kalkoenfilet

Heb jij dit broodje kalkoenfilet gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten en #buikfijn of tag ons @gevoelige_buik_recepten en @buikfijn op Instagram.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *