Broodje shoarma voor 3 personen
Ingrediënten
- 600 gram kipfilet
- 3 glutenvrije pitabroodjes
- Shoarmakruiden
- IJsbergsla
- Komkommer
- 2 tomaten
- Stuk cheddar kaas
- Sweet chilisaus of voor niet fodmappers knoflooksaus
Bereidingswijze
- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Bak de kipfiletblokjes in een wok/koekenpan en voeg de shoarmakruiden toe.
- Verwarm de pitabroodjes zoals aangegeven op de verpakking.
- Snijd de ijsbergsla in reepjes en een stuk komkommer en de tomaten in stukjes.
- Rasp de cheddarkaas.
- Snijd de warme pitabroodjes open en doe er wat ijsbergsla op, gevolgd door de kipfiletblokjes.
- Garneer het broodje verder met komkommer, tomaat, cheddarkaas en sweet chilisaus/knoflooksaus.
Smakelijk eten!
Heb jij dit broodje shoarma gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.