Voor 2 personen
– Kalkoenfilet à la minute naturel (6 stuks)
– 2 glutenvrije (afbak)broodjes
– IJsbergsla
– Komkommer
– Bieslook
– 1 eetlepel mayonaise
– 1 eetlepel knoflookolie
– Sap van ½ citroen
– 1 theelepel mosterd
– Peper
– Smeer de kalkoenfilets in met de knoflookolie.
– Verwarm een grillpan/koekenpan en bak hierin de kalkoenfilets in ongeveer 5 minuten gaar.
– Meng de mayonaise met de mosterd, het sap van een ½ citroen en bieslook tot een dressing. En breng op smaak met peper.
– Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking af in de oven.
– Snijd een paar plakjes komkommer.
– Snijd de broodjes open en beleg met de sla en plakjes komkommer. Leg de kalkoenfilets (per broodje 3 stuks) erop en besprenkel met de dressing.
Eet smakelijk!
Heb jij dit broodje kalkoenfilet gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten en #buikfijn of tag ons @gevoelige_buik_recepten en @buikfijn op Instagram.