Bananenbrood met stroopwafel (glutenvrij en lactosevrij)

Voor een bakvorm van 30 cm

Ingrediënten

  • 125 gram havermeel (havermout fijnmalen in een keukenmachine)
  • 100 gram rijstmeel
  • 6 à 7 gluten- en lactosevrije stroopwafels
  • 3 bananen
  • 3 eieren
  • 2 theelepels bakpoeder

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Snijd de stroopwafels in kleine stukjes.
  3. Prak de bananen fijn met een vork.
  4. Meng de fijngeprakte bananen met de eieren.
  5. Voeg het havermeel, rijstmeel en bakpoeder toe en meng dit goed door elkaar.
  6. Houd wat van de stukjes stroopwafel apart, voeg de rest toe aan het beslag en spatel dit er goed door.
  7. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
  8. Doe het beslag in de vorm en verdeel de overige stukjes stroopwafel over het beslag.
  9. Bak het bananenbrood met stroopwafel in zo´n 45 à 50 minuten gaar.

Smakelijk eten!

Heb jij dit bananenbrood met stroopwafel gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*