Voor een bakvorm van 30 cm
Ingrediënten
- 125 gram (diepvries) frambozen
- 100 gram amandelmeel
- 100 gram havermeel (havermout in een keukenmachine fijnmalen)
- 50 gram geraspte kokos
- 3 bananen
- 3 eieren
- 2 theelepels bakpoeder
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Prak de bananen fijn met een vork.
- Meng de fijngeprakte bananen met de eieren.
- Voeg het amandelmeel en havermeel toe en meng dit goed door elkaar.
- Doe nu de geraspte kokos en het bakpoeder bij het beslag en meng dit er goed door.
- Voeg als laatste de frambozen toe en spatel deze voorzichtig door het beslag.
- Bekleed een bakvorm met bakpapier.
- Doe het beslag voor het bananenbrood in de vorm.
- Bak het bananenbrood met frambozen en kokos in zo´n 45 à 50 minuten gaar.
Smakelijk eten!
Heb jij dit bananenbrood met frambozen en kokos gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.