Bananenbrood met frambozen en kokos (low FODMAP, glutenvrij en lactosevrij)

Voor een bakvorm van 30 cm

Ingrediënten

  • 125 gram (diepvries) frambozen
  • 100 gram amandelmeel
  • 100 gram havermeel (havermout in een keukenmachine fijnmalen)
  • 50 gram geraspte kokos
  • 3 bananen
  • 3 eieren
  • 2 theelepels bakpoeder

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Prak de bananen fijn met een vork.
  3. Meng de fijngeprakte bananen met de eieren.
  4. Voeg het amandelmeel en havermeel toe en meng dit goed door elkaar.
  5. Doe nu de geraspte kokos en het bakpoeder bij het beslag en meng dit er goed door.
  6. Voeg als laatste de frambozen toe en spatel deze voorzichtig door het beslag.
  7.  Bekleed een bakvorm met bakpapier.
  8. Doe het beslag voor het bananenbrood in de vorm.
  9. Bak het bananenbrood met frambozen en kokos in zo´n 45 à 50 minuten gaar.

Smakelijk eten!

Heb jij dit bananenbrood met frambozen en kokos gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*