Bananenbrood met frambozen en chocolade (low FODMAP, glutenvrij en lactosevrij)

Voor een bakvorm van 30 cm

Ingrediënten

  • 250 gram glutenvrije bloem
  • 175 gram (diepvries) frambozen
  • 50 gram pure chocolade druppels
  • 3 bananen
  • 3 eieren
  • 2 theelepels bakpoeder

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Prak de bananen fijn met een vork.
  3. Meng de fijngeprakte bananen met de eieren.
  4. Voeg de bloem en het bakpoeder toe en meng het geheel goed.
  5. Voeg als laatste de frambozen en de chocolade toe en spatel dit door het beslag.
  6. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
  7. Doe het beslag in de vorm.
  8. Bak het bananenbrood met frambozen en chocolade in zo´n 50 à 60 minuten gaar.

Gebruik je frambozen uit de diepvries? Doe ze dan bevroren door het beslag.

Smakelijk eten!

Heb jij dit bananenbrood met frambozen en chocolade gemaakt? Laat het hieronder weten in een reactie. Wil je jouw eigen creatie tonen? Gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*