Aardappel wedges

Voor 4 personen

– 1 kg (biologische) vastkokende aardappelen
– 3 eetlepels rijstmeel
– Flinke scheut olijfolie
– 2 theelepels paprikapoeder
– Eventueel een beetje zout

Aardappel wedges

– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Was de aardappelen goed schoon.
– Snijd de aardappelen met schil in partjes.
– Doe de partjes met de bovenstaande ingrediënten in een schaal en meng goed door elkaar.
– Verdeel de partjes over een bakplaat.
– Bak de aardappelpartjes zo’n 45 minuten in de oven.

Smakelijk eten!

Weetje: Aardappelen zijn knollen die onder de grond groeien aan de aardappelplant. Ze zijn een bron van vezels en vitamine B6.

Aardappel wedges

Heb jij deze aardappel wedges gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten of tag mij @gevoelige_buik_recepten op Instagram. Of laat een berichtje achter op de pagina gevoelige buik recepten op Facebook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *