Aardappelgratin

Voor 4 personen

– 900 gram aardappelschijfjes
– 500 ml lactosevrije slagroom
– Peper
– Nootmuskaat
– Paar takjes tijm
– Geraspte kaas

– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Kook de aardappelschijfjes met de slagroom en de kruiden 10 minuten.
– Vet een ovenschaal in.
– Verwijder de takjes tijm.
– Haal met een schuimspaan de aardappelschijfjes uit de slagroom, en doe deze in de ovenschaal.
– Kook de slagroom nu zo’n 3 minuten in, en schenk dit over de aardappelschijfjes.
– Bestrooi met de geraspte kaas.
– Zet de aardappelgratin nu voor 20 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Aardappelgratin

Heb jij deze aardappelgratin gemaakt? Laat het hieronder weten bij de reacties. Wil je jouw eigen creatie tonen? gebruik dan de #gevoeligebuikrecepten en #buikfijn of tag ons @gevoelige_buik_recepten en @buikfijn op Instagram.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *